петак, 18. фебруар 2011.

Planetarni program čitanja Knjige znanja

POZIV

upucuju svima koji žele da pomognu Planeti, Čovečanstvu kao i sebi kroz
Planetarni program čitanja Knjige Znanja



Dragi Prijatelji,

s obzirom da Univerzumska Nova godina dolazi za par dana, t.j. 19. februara, tako je otvoren i novi ciklus PROGRAMA PLANETARNOG ČITANJA Knjige Znanja za sve ljude na planeti.

Pošto je naša planeta zasićena negativnom energijom, program čitanja je dat od strane Kosmosa kao pomoć kako planeti, Ljudskom Biću tako i celokupnom Čovečanstvu.

Ljudsko biće ima svoju telesnu auru čija jačina zavisi od njegove sposobnosti da misli pozitivno. Suočeni sa haosom, konfuzijom, katastrofama, negativnostima, nesigurnošću Zemaljske dimenzije, svima je sve teže da ostanu pozitivni i izgrađuju svoju telesnu auru. Program čitanja Knjige Znanja ojačava ljudsku auru 1000 puta intenzivnije od bilo koje energetske tehnike prisutne na planeti!

Čitanje po jedne fasciklle svakog dana (tokom 24 časa), dovodi do rezonancija frekvencija date fascikle u atmosferi Zemlje što uzrokuje neutralizacije negativnosti i brže buđenje ljudskih bića, koje vodi ka podizanju svesti na planeti.

Svi ovi rezultati su ostvarljivi ako žrtvujemo 45 min našeg vremena tokom dana da bi pročitali poglavlje Knjige Znanja u okviru programa tokom jedne godine!

Kosmos ne može spasiti ni pojedinca niti Čovečanstvo ako svako ponaosob ne preuzme odgovornost za sebe i planetu i počne da primenjuje kosmičke sugestije.


1. 19. februara se počinje sa čitanjem Fascikle broj 1., 20. februara se čita fascikla broj 2. i tako redom sve dok se za godinu dana knjiga ne iščita 6 puta

2. Fascikle se čitaju bez prekidanja, u jednom dahu

3. Ako ste prekinuti ili zaustavljeni na pola, potrebno je početi sa čitanjem od početka

4. Svaka rečenica, pasus se čita samo jednom, bez vraćanja unazad ukoliko nismo razumeli. Svrha čitanja je da se privuče energija

5. Čitanje se mora obaviti tokom 24 časa i završiti pre ponoći. Osoba ne može početi sa čitanjem u 23 i 45 i nastaviti sa čitanjem posle ponoći, jer to znači da se čitanje date fascikle proteže na dva dana

6. Ako se čitanje završi i minut nakon ponoći osoba je automatski izvan programa, kao i ako zaboravi da pročita fasciklu



SREĆNO!

SA ŽELJOM DA SE SVI UJEDINIMO U DNEVNIM REZONANCAMA NAŠE MOŽDANE ENERGIJE UPISANE FREKVENCIJAMA KNJIGE ZNANJA

"Neka bude svetlost..."

1 коментар: